Fluks 1 komt tekort tegen Gemini

December 10, 2022
Fluks

Na de ruime nederlaag de week ervoor ging Fluks afgelopen zaterdag op zoek naar punten tegen het Goudse Gemini Opnieuw bleken de Noordwijkers niet sterk genoeg om de punten in Noordwijk te houden. Er werd met 8-17 verloren.

Fluks kreeg al snel met tegenslag te maken toen Joella van Baren al in de eerste minuut het veld geblesseerd moest verlaten. Daarna liep Gemini snel naar een ruime voorsprong (1-5). In een time-out probeerde coach Enrico Mud zijn ploeg op de rit te krijgen, wat gedeeltelijk lukte door o.a. 2 opeenvolgende treffers van Min-Zi van Mackelenberg. Het bleek echter een korte opleving. Bij rust was het verschil nog steeds 4 punten. En ook in het tweede bedrijf kon Fluks geen vuist maken, en het gat werd alleen maar groter. Hoewel Fluks het Gemini op geen moment lastig kon maken moet gezegd worden dat de ruime overwinning 8-17 (mede door 3 late treffers van Gemini) ietwat geflatteerd was.

Na 2 nederlagen in 2 weken is het aan Fluks om aankomend weekend in de uitwedstrijd tegen Thor (Harmelen) de draad weer op te pakken. Gelet op de stand op de ranglijst moet het mogelijk zijn een goed resultaat te behalen.

Scores namens Fluks: Wouter Westgeest (3), Min-Zi van Mackelenberg (2), en Sebastiaan Mud, Sanne Koch en Jan Passchier (allen 1).

Vergelijkbare artikelen