Fluks verslaat Thor

March 12, 2023
Fluks

Fluks boekt gemakkelijke overwinning op Thor

Na 2 verloren wedstrijden had Fluks afgelopen weekend de kans de draad weer op te pakken tegen
Thor. Zonder groots te spelen werd de laagvlieger uit Harmelen met 18-12 verslagen.
Waar Thor (zeker in het eerste deel van de wedstrijd) slordig met de kansen omging, was Fluks
extreem effectief. Bijna ieder schot leidde tot een treffer waardoor al snel een 5-0 voorsprong op
het scorebord stond. Pas halverwege het eerste bedrijf was Thor trefzeker en begon Fluks kansen te
missen. Thor kwam terug tot 6-3 maar door een aantal Fluks scores kort voor rust werd er
gepauzeerd met een comfortabele voorsprong (9-3).
Na de pauze leek het nog een wedstrijd te worden doordat Fluks slordig speelde en de gasten wel 3
maal op rij trefzeker waren. De Noordwijkers waren echter op tijd weer bij de les en nu waren zij 3
achtereenvolgende aanvallen succesvol. Met 14-7 op het bord en nog 10 minuten te spelen was de
buit binnen. 5 minuten voor tijd was er nog een opvallend moment: alle 4 de Fluks heren werden
vervangen en nog opvallender was dat 3 van de 4 invallers in de resterende minuten tot score
wisten te komen. En zo behaalde Fluks, vanaf de tribune hartstochtelijk aangemoedigd door de
eigen jeugd, een gemakkelijke overwinning.
Dit was de laatste thuiswedstrijd dit zaalseizoen. Er resten nog 2 wedstrijden, volgende week tegen
in Delft tegen Paal Centraal en op 25 maart in Rijnsburg de derby tegen Madjoe.