Madjoe 1 neemt afscheid van Middelmors met derby overwinning

March 26, 2023
Madjoe

Madjoe 1 nam op weergaloze wijze afscheid van de Middelmors, wat al begon bij het muziekale begeleiding en het oplopen en presenteren van de beide teams en scheidsrechter.

De muziekale omlijsting van deze wedstrijd werd verzorgd door tevens wedstrijdbal-sponsor DJ School Zero71:

De Madjoe 1 selectie  liep op met een verrassende team van de week, namelijk familieleden van de spelers/sters:

Waarna er extra feestelijk oranje-zwarte slinger-kannonnen werden afgeschoten:

De wedstrijd ging tot en met de rust behoorlijk gelijk op met een ruststand van 10-9. De tweede helft deed Madjoe wat het aan de stand verplicht was, door uiteindelijk afstand te nemen wat resulteerde in een verdiende eindstand van 19-14.